BARBER

Voor een kapperszaak in Leidschendam is Alexandra Izeboud  gevraagd om een interieurontwerp te maken en begeleiden tot en met de uitvoering.
 
De vraag was om de zaak een metamorfose te geven naar een hedendaagse variant van de vintage barbershop.
Hierin wordt gezocht naar de juiste materialen en stijl om de authentieke sfeer van een barbershop neer te zetten. Hierin wordt gekozen voor rustiek eiken fineer, zwarte mozaïek tegels en een wit marmeren blad. Het interieur wordt afgemaakt met retro accessoires, zoals messing lampen, klassieke klok, lederen bank, en meubilair uit de jaren 40/50.

KENNISMAKEN?

Heeft u projecten en/of producten gezien die u aanspreken en wilt u graag een kennismakingsgesprek? Dat is geen enkel probleem. We bespreken uw project en ik kan u meer uitleggen over het ontwerpproces en traject voor de uitvoering. Het is ook van belang dat er een klik is tussen beide partijen en er vertrouwen is in een succesvolle samenwerking. Mocht u interesse hebben in een offerte, dan maken we een afspraak bij u op locatie en brengen we het project globaal in kaart. Bij uitspraak van wederzijds vertrouwen wordt het project gestart.

De gegevens vind u op de contactpagina

Alexandra Izeboud Design

Alexandra Izeboud

Van Zegwaardstraat 350

2274VR Voorburg

Bezoek alleen op afspraak

www.alexandraizeboud.com

info@alexandraizeboud.com 

Tel: +31 (0)6 15293935

  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
©2018 Alexandra Izeboud Design
Logo_AlexandraIzeboud_donkerblauw.png