TRANSFORMATIE

DELFT

Particulier interieur
Delft
Voor een jong koppel in Delft heeft Alexandra Izeboud een conceptvoorstel voor de architectuur en interieur ontwikkeld.  Het pand bevind zich in het historische gebied van Delft en heeft een dubbele bestemming van wonen en bedrijfsvoering. Er is hier gekozen om van het bedrijfspand een woning te maken.
Dit project is een voorbeeld van de visie van Alexandra Izeboud Design voor natuurlijk en duurzaam wonen in het centrum van de stad. De natuur en de beleving daarvan speelt in dit project een prominente rol. De lange glazen gang die het voor en achterhuis met elkaar verbinden draait om het creëren van een natuurlijke en rustgevende beleving. De grens tussen binnen en buiten vervaagd door het gebruik van beplanting die van buiten naar binnen doorlopen. Door ook een glazen dak toe te passen wordt de "buitenbeleving" nog extra versterkt. Een woning die je fysiek en mentaal meer ruimte biedt. In contrast met de minimalistische en moderne inrichting van de woning wordt de tuin juist wild en vrij gelaten. Door verschillende inheemse soorten en grassen toe te passen wordt de tuin een stukje "echte natuur" in de stad.
"Een oase in het centrum van de stad"

Offerte aanvragen voor uw project?

OVER HET PROJECT

KENNISMAKEN?

Heeft u projecten gezien die u aanspreken en zou u een oriënterend kennismakingsgesprek willen?  Dat is geen enkel probleem. We bespreken uw project en ik kan u meer uitleggen over het ontwerpproces en traject voor de uitvoering. Het is ook van belang dat er een klik is tussen beide partijen en er vertrouwen is in een succesvolle samenwerking. Mocht u interesse hebben in een offerte, dan maken we een afspraak bij u op locatie en brengen we het project globaal in kaart. Bij akkoord op de offerte en uitspraak van wederzijds vertrouwen wordt het project gestart.

Vind de gegevens op de contactpagina

Alexandra Izeboud Design

Alexandra Izeboud

Van Zegwaardstraat 350

2274VR Voorburg

Bezoek alleen op afspraak

www.alexandraizeboud.com

info@alexandraizeboud.com 

Tel: +31 (0)6 15293935

  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
©2018 Alexandra Izeboud Design
Logo_AlexandraIzeboud_donkerblauw.png