top of page

interieurontwerp

Van maatwerk item tot totaalontwerp, met regelmatige projectbesprekingen om uw visie te realiseren, of juist het ontwerp volledig in kundige handen leggen? Dit is allemaal mogelijk als u Alexandra betrekt in de realisatie van uw nieuwe interieur.  Gaat u verhuizen, verbouwen, renoveren, of heeft u een grote wens voor het re-stylen van uw interieur? Lees dan vooral verder:

Alexandra Izeboud verzorgt het ontwerp met de grootste aandacht voor kwaliteit, materialisatie en detaillering. Een samenhangend geheel, met harmonie tussen efficiënte functionaliteit dat op uw wensen afgestemd wordt en een aansprekende esthetiek, met respect voor de architectuur en in verbinding met de omgeving. Al deze onderwerpen komen in het ontwerpproces van uw nieuwe interieur aan bod. Van het tastbaar maken van uw droom tot aan de technische uitwerking, pakt Alexandra Izeboud het project met een praktische, persoonlijke aanpak aan. Zo worden uw wensen nooit uit het oog verloren en wordt een uniek interieur gecreëerd, waarin gebruik, beleving en vormgeving naadloos op elkaar aansluiten.

Haar enthousiasme, professionaliteit, eerlijkheid en oprechte betrokkenheid is wat in haar proces en communicatie met de opdrachtgever karakteriseert. Met een transparante offerte op maat en planning weet u van te voren precies waar u aan toe bent en bent u tijdig voorbereid wanneer de uitvoering start. Wilt u een interieur verbouwen met een verbouwproces waar u met plezier op terug kan kijken en de toekomst zonder zorgen tegemoet kan gaan? Neem contact met Alexandra op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

PROJECTEN

Candide_Thomas-12.jpg
Alexandra_Izeboud_HI-MACS Kitchen2.jpg
MaartjeKoen_LR-2.png
MaartjeKoen_LR-3.png
Woonkamer-2.jpg
Tafelzetting1.jpg
12615679_974908919261512_695959551436781
Standontwerp Material Xperience_5.jpg
Folie_Rimmelzwaan_LR-12.jpg
MarcoRimmelzwaan_LR-40.jpg
Koningsplein_Offset_Boekenkast-21.jpg
ECLIPSE_salontafel-51.jpg
ECLIPSE_salontafel-47.jpg
Candide_Thomas-43.jpg
Candide_Thomas-49.jpg
Square Stage
  • Instagram

alexandra_izeboud

Alexandra Izeboud

Van Zegwaardstraat 350

2274VR Voorburg

Bezoek alleen op afspraak

www.alexandraizeboud.com

info@alexandraizeboud.com 

Tel: +31 (0)6 15293935

bottom of page