KANTOOR DELFT

Dit kantoor in Delft bevind zich aan het Noordeinde, een van de historische grachten van de stad. Het pand bestaat uit een grachtenpand, met  aan de achterzijde een groot pakhuis. Het geheel wordt getransformeerd tot kantoor.
Het bedrijf dat de ruimtes huurt zit in de technische sector en ontwikkelt innovatieve sensors voor de logistieke industrie. Het bedrijf groeit sterk en er werken vooral jonge mensen. De vraag was daarom om het kantoor te transformeren naar een interieur dat bij hun unieke corporate identity past.
Het resultaat is een interieurontwerp met subtiel toegepaste industriele elementen, gecombineerd met een strak lijnenspel en in het oog springende kleuren passende bij hun huisstijl. De oranje frames zijn een terugkerende factor die in de verschillende ruimtes toegepast worden. Dit brengt de losse ruimtes en daarmee de werknemers dichter naar elkaar toe, waardoor een sterker gevoel van verbondenheid ontstaat.
Een flinke hoeveelheid groen zorgt voor een prettige werkomgeving, waarin de technneuten het meest uit zichzelf kunnen halen.
​​

Alexandra Izeboud Design

Alexandra Izeboud

Van Zegwaardstraat 350

2274VR Voorburg

Bezoek alleen op afspraak

www.alexandraizeboud.com

info@alexandraizeboud.com 

Tel: +31 (0)6 15293935

  • LinkedIn Social Icon
  • Black Instagram Icon