top of page

NIEUWS / bLOG

Verhuisd

22.02.2021

Alexandra Izeboud Design is verhuisd naar Den Haag. Haar (thuis)kantoor bevindt zich op de grens van de Bomenbuurt en het Valkenboskwartier, op rol afstand van de gezellige Fahrenheitstraat en Weimarstraat.

Wilt u graag kennismaken met Alexandra, dan kunnen we een gezellige kop koffie drinken bij de vele horecazaakjes die de buurt te bieden heeft.


 
Screenshot 2022-02-22 at 11.24.07.png

MARCO BENCH

03.08.2021

Met trots introduceert Alexandra Izeboud haar nieuwste product in de collectie; de Marco Bench. Dit ranke en uitnodigende bankje is een multi-purpose ontwerp dat zeer geschikt is als zitmeubel aan de eettafel, maar ook voor de zakelijke project inrichting, zoals wachtmeubel bij de kapper of in de pasruimte in een kledingwinkel. Het ontwerp bestaat uit heldere afgeronde en rechthoekige vormen, met een gelast frame uit zowel stalen buis als vierkante kokers. De combinatie van de twee zorgt voor een speels en verassende constructie. De toegepaste stof van kirkbydesign heeft een geweven textuur, met kleurschakeringen van zwart, donkergroen, grijs en wit. Het onregelmatige patroon in de stof geeft een rijke feel en dieptewerking. De stof is beschikbaar is 8 verschillende kleuren, en het frame kan gepoedercoat worden in alle RAL kleuren.

Alexandra Izeboud produceert de bankjes op basis van bestelling. Heeft u een specifieke vraag over de mogelijke afmetingen of een andere wens? Doordat elk bankje uniek is, en projectmatig gerealiseerd wordt, is bijna alles mogelijk. Mail uw vraag/opmerking naar info@alexandraizeboud.com.
Barber Bench 0001.jpg

OBJECT 2021

1-4.07.2021

Tijdens de laatste editie van OBJECT, gecureerd door Anne van der Zwaag, maakte het nieuwste productontwerp van Alexandra Izeboud deel uit van de presentatie van design label ignore Amsterdam. De SPACE barkruk is een minimalistisch ontwerp die vanuit de constructie herontworpen is om tot een sculpturaal eindresultaat te komen. Het frame is gemaakt van 4 mm plaatstaal die door middel van 4 mm uitsnedes en vouwlijnen als een 3D puzzel in elkaar past. Het frame bestaat uit 4 onderdelen die gezamenlijk de benodigde sterkte bereiken. De zachte gestoffeerde zitting zorgt voor een comfortabele zit, en is met een hoogte van zowel 63 als 73 cm toepasbaar aan een keukeneiland (93 cm) en hoge tafel of bar  (100 cm).

De Space barkruk is het eerste ontwerp van Alexandra Izeboud dat speciaal voor een design label is ontworpen. In het proces is er in het prille begin uitgebreid gesproken over de visie van Julien en het merk ignore. Zo is een stoere en vernieuwende kruk tot stand gekomen die zich afzet van het archetype kruk. De kruk is in zijn geheel van 1 kleur gemaakt is, zowel het gepoedercoate staal en de stoffering van ROMO zijn precies op elkaar afgestemd en zowel in off-white en dark-carbon te bestellen.

Tijdens de beurs waren eigenaar Julien van Hassel en medeontwerper Marc Th. van der Voorn uiteraard ook aanwezig om meer over het merk en de producten te vertellen. Heb je de beurs helaas gemist, maar zou je meer informatie over het Nederlandse merk en de nieuwste collectie willen weten? Stuur dan een mail naar:


julien@ignoreamsterdam.com

www.ignoreamsterdam.com


 

Heropening
Herenkappers Rimmelzwaan

Het interieur van Herenkappers Rimmelzwaan in Leidschendam-Voorburg is onlangs volledig onder handen genomen naar het ontwerp van Alexandra Izeboud. Het enige dat nog ontbrak was een passende raambestickering met het logo dat ook door Alexandra ontworpen is in 2017.

In een vernieuwd interieurontwerp en bedrijfsidentiteit is het zaak om door middel van uniformiteit  een eenduidig verhaal te zenden aan de eindgebruiker. Zo ontstaat herkenbaarheid en loyaliteit aan de zaak. De raambestickering valt aan de straat nog extra op door de spiegelende gouden barberpole. Tijdens de opening van de vernieuwde zaak, proostte Alexandra samen met eigenaar Marco en trouwe klant Mark Rutte op een succesvol vervolg!

De klanten van Herenkappers Rimmelzwaan staan erom bekend al sinds jaar en dag terug te komen bij eigenaar Marco Rimmelzwaan. Het team van de kappers is uitgebreid met 2 collega's Peter en Seline die zich focussen op de traditionele barber technieken exclusief voor de heren. Benieuwd naar meer foto's van het interieur? Bezoek dan de projectpagina.


Afspraak maken bij Herenkappers Rimmelzwaan?

Klik hier


 
Folie_Rimmelzwaan_LR-12.jpg

10.10.2020

Opening_Rimmelzwaan.jpg
bottom of page