1/1

RESIDENTIE
DEN HAAG

Projectomschrijving
De achtergevel van deze eengezinswoning in Den Haag is door middel van een aanbouw 3 meter verlegd, waardoor ruimte ontstond voor het realiseren van een ruime woonkeuken. Dit was een grote wens van de bewoners, een gezellige en ruime woonkeuken met  openheid naar de woonkamer en naar buiten.

De keuken speelt een centrale rol in het interieur, waar regelmatig uitgebreid gekookt wordt voor gasten.  Vanwege het sociale en open/speelse karakter van de eigenaren is gekozen voor een kleurrijke feature-wall in fel oranje. De rest van de materialen zijn daarom zo licht en neutraal mogelijk gehouden, met lichte eiken fineren fronten met zowel een greeplijst als push-to-open systeem voor de hoge kasten en lades in het keukeneiland. Door voornamelijk lichte kleuren en materialen toe te passen blijft het interieur sprankelend licht en oogt het ruimtelijk.

De keuken is volledig maatwerk, met de modernste ingebouwde apparatuur, zoals een kookplaat met geïntegreerde afzuiging, oven, combi-magnetron, een onderbouw wasbak en Quooker Combi. Heeft u een wens voor een maatwerk keuken dat precies op uw wensen afgestemd is, neem dan contact met Alexandra op om alle mogelijkheden te bespreken.



Realisatie: 2018
Ontwerp: Alexandra Izeboud
Interieurbouw: Interi-Jeurs