top of page
TriFinance
Amsterdam

 
Projectomschrijving
In opdracht van Ideal Projects heeft Alexandra Izeboud het hoofdkantoor van financieel advies bureau TriFinance Amsterdam mogen herinrichten. TriFinance betrok een kantoorruimte tegenover het AJAX stadion, waarbij zij het bestaande interieur en bijhorende inventaris van de vorige huurder hebben overgenomen. De look en feel van het kantoor en de functionaliteiten van de ruimtes lagen daardoor nog niet in lijn met de vereisten van TriFinance. Zo moesten er diverse vergaderruimtes heringericht worden zoals een formele 10P vergaderruimte, een 4P vergader/brainstormruimte, een informele lounge en een trainingsruimte voor 20 personen waar les wordt gegeven rondom alle trends en ontwikkelingen binnen de finance sector.

De vuurrode huisstijl kleur is waar TriFinance bekend om staat en deze mocht een voorname rol spelen in de materialisatie  zodat deze een herkenbare en verbindende rol krijgt. Alexandra heeft deze terug laten komen in maatwerk vloerbedekking van Donkersloot tapijt die in het entree gebied en in enkele vergaderruimtes is toegepast. Ook was er ruimte voor het toepassen van een opvallend kunstobject, waar gekozen is voor 
een felrode Strelizia van Wandschappen, een kunstenaarsduo uit Rotterdam. 

Het nieuwe interieur heeft opvallende grafische elementen die zorgen voor een toegankelijke en jonge sfeer wat volledig binnen de werkcultuur van TriFinance past. 

Opdrachtgever: TriFinance
Freelance opdracht: In opdracht van Ideal Projects
Maatwerk: Immano
Meubilair: Interiorworks

opgeleverd in: 2022

 
bottom of page