OVER Alexandra

Alexandra Izeboud heeft een technische achtergrond, met een afgeronde studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Gedurende haar werkzame periode bij materialenbibliotheek en inspiratiecentrum Broeinest / Baars & Bloemhoff heeft ze zeer uitgebreide materiaal en duurzaamheids kennis opgedaan en advies gegeven op gebied van particuliere en commerciële maatwerk interieur projecten.
Alexandra is haar eigen interieur studio (te Leidschendam-Voorburg) begonnen in Jan '18, waar ze interieurs, maatwerk en producten ontwerpt voor  de particuliere en zakelijke markt. Hiernaast heeft Alexandra ook  bij Ideal Projects gewerkt als interieurontwerper van MKB kantoor projecten. Ze was hier verantwoordelijk voor haar eigen projecten, van concept, technische uitwerking en begeleiding tijdens de uitvoering. Vanwege haar expertise op zowel esthetisch als praktisch/technisch vlak  kan u vertrouwen dat uw project in goede handen is en met grote aandacht voor detail en persoonlijke begeleiding uitgevoerd wordt.
De kwaliteit in materialisatie en eenheid, die met zorg wordt gecreëerd en passend is voor het interieur van de opdrachtgever staat bij Alexandra Izeboud voorop.

VISIE

gevoel

Het gevoel in een ruimte, en een natuurlijke beleving spelen een belangrijke rol in het ontwerp proces van Alexandra Izeboud. Ze houd daarmee rekening met o.a. de omgeving, lichtinval en indelingen die natuurlijk aanvoelen in gebruik. Elke plek in het interieur is uniek, Alexandra kijkt naar de contextuele eigenschappen en maakt benut van de kansen die het bied om een unieke beleving te creëren. Zo kunnen ruimtes je bijvoorbeeld energie geven met stoerdere materialen, kleurcontrasten en robuuste meubels, of juist meer relaxed aanvoelen met zachtere texturen, lichte kleuren en sfeerverlichting op de juiste plekken. Alexandra kan u goed adviseren hoe u een unieke sfeerbeleving neer kan zetten in een ruimte, waardoor deze prettig functioneert en ook fijn oogt.

hedendaags

Alexandra Izeboud ontwerpt interieurs en meubels met een hedendaags / modern handschrift. Een strakke en functionele vormgeving en goede combinatie van kwalitatieve en esthetische materialen zorgen ervoor dat de basis van het interieur goed is en van daaruit verder uitgebouwd kan worden. Het interieur wordt afgemaakt passend meubilair, een lichtplan  en accessoires om het verhaal achter het ontwerp compleet te maken. Alexandra Izeboud kan u adviseren in elk onderdeel van het ontwerpproces, van praktische indeling van een ruimte, tot de puntjes op de i.

inlevingsvermogen

Net zoals in de mode is interieur een smaakgevoelig onderwerp. Alexandra Izeboud brengt daarom in het voortraject de esthetische voorkeuren samen met de klant in kaart. Vanwege de verschillen in smaak, onder meer van uzelf en uw partner, maar in zakelijke projecten ook van de werknemers en eindgebruikers is het belangrijk alle wensen te gieten tot een duidelijk doel. Alexandra Izeboud helpt u deze koers te bepalen met o.a. een "moodboard stijltest" waar deze wensen in kaart gebracht worden. Zo wordt een interieur gecreëerd dat precies inspeelt en past bij uw leefstijl en woonstijl, gezinssamenstelling, werkzaamheden en activiteiten.
Kruk_Final_Edit.jpg

Alexandra Izeboud Design

Alexandra Izeboud

Van Zegwaardstraat 350

2274VR Voorburg

Bezoek alleen op afspraak

www.alexandraizeboud.com

info@alexandraizeboud.com 

Tel: +31 (0)6 15293935

  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook
  • Instagram