OVER Alexandra

Alexandra Izeboud begon haar eigen studio (te Leidschendam-Voorburg) in Januari 2018, waar ze  haar creativiteit loslaat op het ontwerpen van interieurs, producten en maatwerk. Met een minimalistische, tijdloze uitstraling en ruimte voor persoonlijke inbreng komen producten en interieurs tot stand waarin de eindgebruiker en functionaliteit centraal staan. De toegepaste materialen en de constructie spelen een voorname rol in het ontwerpproces van Alexandra, het samenspel van materialen en elementen zorgt voor verrassende, maar ook technisch vernufte  oplossingen. Zo wordt de aandacht van de gebruiker telkens op een nieuwe manier gepakt, waardoor het product of interieur elke keer op een andere manier beleefd kan worden. Dat is voor Alexandra een belangrijk doel, een gevoel van verwondering en ruimte voor interpretatie binnen de kaders van tijdloos en duurzaam ontwerp.

Alexandra Izeboud heeft een technische achtergrond, met een afgeronde studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Gedurende haar werkzame periode bij materialenbibliotheek Broeinest
/ Baars & Bloemhoff en architectenbureau Ideal Projects heeft ze jarenlange kennis en ervaring opgedaan in het vak. Hierdoor kan ze gedurende het gehele proces  kansen en risico's herkennen en direct op inspelen door middel van creatieve ontwerp oplossingen. Van concept, technische uitwerking en begeleiding in de realisatie heeft Alexandra al vele projecten tot een hoogwaardig eindresultaat gebracht.
 

VISIE

gevoel

Het gevoel in een ruimte en een natuurlijke beleving in gebruik spelen een belangrijke rol in het ontwerp proces van Alexandra Izeboud. Ze houd daarmee rekening met o.a. de omgeving, lichtinval en functionaliteit die natuurlijk aanvoelen in gebruik. Elke plek in het interieur is uniek, Alexandra kijkt naar de contextuele eigenschappen en maakt benut van de kansen die het bied om een unieke beleving te creëren. Zo kunnen ruimtes je bijvoorbeeld energie geven met stoerdere materialen, kleurcontrasten en robuuste meubels, of juist meer relaxed aanvoelen met zachtere texturen, lichte kleuren en sfeerverlichting op de juiste plekken.
 

hedendaags

Alexandra Izeboud ontwerpt interieurs en meubels met een hedendaags / modern handschrift. Een strakke en functionele vormgeving en goede combinatie van kwalitatieve en esthetische materialen zorgen ervoor dat de basis van het interieur goed is en van daaruit verder uitgebouwd kan worden. Het interieur wordt afgemaakt passend meubilair, een lichtplan  en accessoires om het verhaal achter het ontwerp compleet te maken. Alexandra Izeboud kan u adviseren in elk onderdeel van het ontwerpproces, van praktische indeling van een ruimte, tot de puntjes op de i.

inlevingsvermogen

Net zoals in de mode is interieur een smaakgevoelig onderwerp. Alexandra Izeboud brengt daarom in het voortraject de esthetische voorkeuren samen met de klant in kaart. Vanwege de verschillen in smaak, onder meer van uzelf en uw partner, maar in zakelijke projecten ook van de werknemers en eindgebruikers is het belangrijk alle wensen te gieten tot een duidelijk doel. Alexandra Izeboud helpt u deze koers te bepalen met o.a. een "moodboard stijltest" waar deze wensen in kaart gebracht worden. Zo wordt een interieur gecreëerd dat precies inspeelt en past bij uw leefstijl en woonstijl, gezinssamenstelling, werkzaamheden en activiteiten.
Kruk_Final_Edit.jpg
Square Stage
  • Instagram

alexandra_izeboud

Alexandra Izeboud

Van Zegwaardstraat 350

2274VR Voorburg

Bezoek alleen op afspraak

www.alexandraizeboud.com

info@alexandraizeboud.com 

Tel: +31 (0)6 15293935