OVER

Alexandra Izeboud heeft een achtergrond als Industrieel Ontwerpster, waar ze haar master aan de TU Delft in 2015 heeft afgerond. Vanwege haar affiniteit voor interieur en design heeft ze vervolgens 3 jaar bij Baars & Bloemhoff / BROEINEST gewerkt, waarin ze dagelijks interieurarchitecten geadviseerd heeft om materialen duurzaam toe te passen, en passend bij de concepten die op tafel lagen. Hierna, in januari 2018 is Alexandra haar eigen interieur studio begonnen, waarin ze producten en interieurs ontwerpt en realiseert voor diverse soorten opdrachtgevers. Parallel aan deze werkzaamheden heeft Alexandra ook een klein jaar bij Ideal Projects te Voorschoten gewerkt als interieurontwerper van kantoor projecten. Hierbij was ze verwantwoordelijk voor haar eigen projecten en zat ze samen met de opdrachtgever, project manager en project leider aan tafel om het ontwerp ook tijdens de realisatie te begeleiden.  Alexandra heeft brede kennis, van ontwerp tot productie, waarin ze ook in haar werkplaats haar eigen ontwerpen test en produceert.

VISIE

gevoel

Het gevoel in een ruimte, en een natuurlijke beleving spelen een belangrijke rol in het ontwerp proces van Alexandra Izeboud. Ze houd daarmee rekening met lichtinval en indelingen die natuurlijk aanvoelen in gebruik. Elke plek in het interieur is uniek, Alexandra kijkt naar de contextuele eigenschappen en maakt benut van de kansen die het bied om een unieke beleving en een bepaald gevoel mee te geven. Zo kunnen ruimtes je bijvoorbeeld energie geven, of juist meer relaxed aanvoelen.

actueel

Alexandra Izeboud ontwerpt interieurs en meubels met een hedendaags / modern handschrift. Een strakke en functionele vormgeving en goede combinatie van kwalitatieve en esthetische materialen zorgen ervoor dat de basis van het interieur goed is en van daaruit verder uitgebouwd kan worden. Het interieur wordt afgemaakt passend meubilair, een lichtplan  en accessoires om het verhaal achter het ontwerp compleet te maken. Alexandra Izeboud kan u adviseren in elk onderdeel van het ontwerpproces, van praktische indeling van een ruimte, tot de puntjes op de i.

ONGEDWONGEN

Alexandra Izeboud stelt een strak en clean ontwerp hoog in het vaandel, echter blijft het in al haar ontwerpen belangrijk dat het ontwerp bedoeld is voor het gebruik door mensen en niet alleen "design for the sake of design". Een ruimte moet prettig aanvoelen voor alle zintuigen. Zo wordt er bijvoorbeeld ook rekening gehouden met de akoestiek. "The human touch"  komt terug in de keuze van meubilair, stoffen, verlichting, kleurgebruik en accessoires die uniek zijn en passen bij het karakter van de klant. Heeft u bijvoorbeeld objecten waar u waarde aan hecht, dan verdienen deze ook een mooie plaats in het interieur.

FLEXIBEL

Net zoals in de mode is interieur een smaakgevoelig onderwerp. Alexandra Izeboud brengt daarom in het voortraject de esthetische voorkeuren samen met de klant in kaart. Vanwege de verschillen in smaak, onder meer van uzelf en uw partner, maar in zakelijke projecten ook van de werknemers en eindgebruikers is het belangrijk alle wensen te gieten tot een duidelijk doel. Alexandra Izeboud helpt u deze koers te bepalen met een "moodboard stijltest" waar deze wensen in kaart gebracht worden.

Alexandra Izeboud Design

Alexandra Izeboud

Van Zegwaardstraat 350

2274VR Voorburg

Bezoek alleen op afspraak

www.alexandraizeboud.com

info@alexandraizeboud.com 

Tel: +31 (0)6 15293935

  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook
  • Instagram
©2018 Alexandra Izeboud Design
Logo_AlexandraIzeboud_donkerblauw.png