top of page

over Alexandra

Hoi daar! Wat leuk dat je wat meer over mij te weten wil komen. Ik sta altijd open om elkaar persoonlijk te leren kennen over een bakje koffie. Dat kan gerust bij jou, zodat we gelijk je wensen kunnen bespreken en naar het project kunnen kijken. Liever eerst een online kennismakingsgesprek, dat kan natuurlijk ook! 

Bio

Ik ben een creatieve duizendpoot die veel plezier haalt uit ontwerp uitdagingen. Dagelijks laat ik mijn creativiteit los op het ontwerpen van particuliere en zakelijke interieurs met een minimalistische en tijdloze uitstraling. Een heldere vormgeving, geen poespas en vooral waarde toevoegende elementen combineren die samen een helder verhaal vertellen, over de eigenaren, het huis of de onderneming. Het interieur is voor mij een platform die je kan vormgeven om jezelf te kunnen zijn, je geïnspireerd, comfortabel en thuis te laten voelen. 

Vanwege mijn  brede creatieve passie en achtergrond als productontwerper, werk ik ook  aan losstaande meubelontwerpen zoals een boekenkast, eettafel, barkruk, zelfs ook verlichting, een sieraad en heel af en toe een uitspatting in de vorm van een interactief kunstwerk op een festival. Al dit werk kan je vinden onder het tabblad "Overig werk". Mijn affinititeit voor design, bouwkunde, kunst en fotografie komt samen in mijn onderneming "Alexandra Izeboud Design" dat ik in 2018 opgericht heb en waar ik steeds weer nieuwe uitdagingen mag aanpakken, daar haal ik onwijs veel voldoening uit.

Ik heb een technische achtergrond, met een Master of Science diploma Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Deze achtergrond zorgt dat ik zeer secuur te werk ga, altijd onderzoek pleeg, opties overweeg, rekening houd met de uitvoerbaarheid en ontwerpkeuzes altijd voorleg, zodat een onderbouwde en overwogen besluitvorming plaatsvind. Esthetiek, technische haalbaarheid, proces en budget zijn allen belangrijk om tot een goed eindresultaat te komen. 
IP_Portret-01_edit.jpg
Gedurende mijn werkzame periode bij architectenbureau Ideal Projects en materialenbibliotheek Broeinest / Baars & Bloemhoff heb ik jarenlang kennis en ervaring opgedaan in het vak, waardoor ik  gedurende het gehele proces  kansen en risico's herken en al vroeg in het proces aandacht schenk aan mogelijke obstakels en deze zelfs  weet om te buigen naar kwaliteiten binnen een ontwerp.

Van concept, technische uitwerking en begeleiding in de realisatie heb ik al vele projecten tot een goed eindresultaat gebracht. De passie voor het ontwerpvak en de inspirerende samenwerkingen die eruit voorvloeien is wat mij drijft het onderste uit de kan te halen. Goede communicatie, betrokkenheid en oplossingsgericht denken is waar ik voor sta! 
bottom of page