top of page

over Alexandra

Alexandra Izeboud is een creatieve duizendpoot! In haar werk laat ze haar creativiteit voornamelijk los op het ontwerpen van particuliere en zakelijke interieurs, maar vanwege haar brede creatieve passie en achtergrond als productontwerper, werkt ze ook aan losstaande meubels, verlichting, een sieraad of een uitspatting in de vorm van interactieve kunstwerken voor op festivals. Als ze ergens enthousiast over raakt, ziet ze liever een kans of uitdaging, dan de beer op de weg.

Alexandra Izeboud heeft een technische achtergrond, met een afgeronde studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Gedurende haar werkzame periode bij architectenbureau
Ideal Projects en materialenbibliotheek Broeinest / Baars & Bloemhoff heeft ze jarenlange kennis en ervaring opgedaan in het vak. Hierdoor kan ze gedurende het gehele proces  kansen en risico's herkennen en direct op inspelen door middel van creatieve ontwerp oplossingen. Van concept, technische uitwerking en begeleiding in de realisatie heeft Alexandra al vele projecten tot een hoogwaardig eindresultaat gebracht. De passie voor het vak en de inspirerende samenwerkingen die eruit voorvloeien is wat haar drijft het onderste uit de kan te halen.
 
IP_Portret-01_edit.jpg
Square Stage
  • Instagram

alexandra_izeboud

Alexandra Izeboud

Van Zegwaardstraat 350

2274VR Voorburg

Bezoek alleen op afspraak

www.alexandraizeboud.com

info@alexandraizeboud.com 

Tel: +31 (0)6 15293935

bottom of page