Herenkappers Rimmelzwaan

Door Herenkappers Rimmelzwaan in Leidschendam is Alexandra Izeboud  gevraagd om het interieurontwerp te tekenen en te begeleiden in de uitvoering.
 
De kappers hebben er in 2015 voor gekozen te focussen op het knippen van jongens en mannen, waarvoor ze de opleiding bij The Old School Barber Academy te Rotterdam volgden. Hierdoor ontstond de behoefte om het interieur een metamorfose te geven in de vorm van een hedendaagse variant van de vintage barbershop.
Het interieur bestaat uit stoere kasten  en grote spiegels, met strakke zwarte belijningen, gematerialiseerd in zwart  gepoedercoat staal, eiken en marmer. In deze materialen, in combinatie met de messing details in de verlichting en grepen van de lades komt de ziel van de authentieke barbershop terug.
3 Oktober j.l. was de officiële opening van de zaak, waarbij Mark Rutte, al 17 jaar een vaste klant van Herenkappers Rimmelzwaan met ons getoast heeft op een succesvol vervolg van de zaak. Marco Rimmelzwaan is al de 2e generatie kapper, die zijn vader Aad Rimmelzwaan heeft opgevolgd in 2002. De zaak bestaat namelijk al sinds 1963 en is een waar begrip in Leidschendam.
Wij wensen ze veel succes!

KENNISMAKEN?

Heeft u projecten en/of producten gezien die u aanspreken en wilt u graag een kennismakingsgesprek? Dat is geen enkel probleem. We bespreken uw project en ik kan u meer uitleggen over het ontwerpproces en traject voor de uitvoering. Mocht u interesse hebben in een offerte, dan maken we een afspraak bij u op locatie en brengen we het project globaal in kaart. Bij uitspraak van wederzijds vertrouwen wordt het project gestart.

De gegevens vind u op de contactpagina

Alexandra Izeboud Design

Alexandra Izeboud

Van Zegwaardstraat 350

2274VR Voorburg

Bezoek alleen op afspraak

www.alexandraizeboud.com

info@alexandraizeboud.com 

Tel: +31 (0)6 15293935

  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
©2018 Alexandra Izeboud Design
Logo_AlexandraIzeboud_donkerblauw.png